Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aproape toate armele din Doom 4 ajung pe net

/
/
/

Dupa ce Bethesda a surprins gamerii de pretutindeni cu un anunt surpriza care ne-a oferit un multiplayer alfa al lui Doom 4, se pare ca surprizele nu se opresc aici, inainte de beta-ul amintit mai sus din acest weekend o serie de imagini reprezentand armele din joc si-au facut aparitia pe net.

Imaginile atasate mai jos se pare ca reprezinta selectia de arme prezente in multiplayer alfa programat pentru acest weekend, anuntat de studio cu doar cateva zile in urma.

Se pare ca Bethesda doreste de aceasta data sa streseze elementul multiplayer pana la limita, atat infrastructura serverelor fiind pusa la incercare, dar si gamerii, acestia ajutand activ dezvoltatorii pentru a indentifica buguri si alte elemente in varianta alfa a jocului. Varianta care studioul a cerut sa sublinieze ca este inca un faza alfa, iar asta inseamna ca multe dintre elementele prezente se vor schimba sau vor suferi transformari in varianta finala a jocului.

Conform Bethesda, in acest alfa stress test jucatorii vor avea acces la o harta numita Heatwave, iar daca harta indica ceva, este ca avem ceva „caldura”, eventual ceva lava pits. Iar acest gen de harta este ideal pentru un TDM 6 v 6, in care se pare ca putem gasi sase arme si doua obiecte ce te vor ajuta sa „fraghezi” mai bine.

Cei interesati sa participe in acest alfa stress test sunt sfatuiti sa acceseze site-ul Doom, unde pot gasi toate informatiile necesare pentru a participa si incerca jocul.

[DSOGaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar