Telefoane

Appshopper Social-O aplicatie excelenta de gestionat…aplicatii

Appshopper este o aplicatie ce „vietuieste” in App Store de ani de zile. Are sute de mii de utilizatori zilnici si este una dintre aplicatiile care te pot ajuta sa economisesti o gramada de bani. La un moment dat a fost retrasa din App Store de catre Apple, impreuna cu alte aplicatii ce indeplinesc aproximativ acelasi scop, cu pretextul ca semanau prea mult cu insusi magazinul online proprietar Apple. Dupa cateva luni insa, acestia au revenit in App Store sub forma unei aplicatii cu caracter social, unde iti poti adauga prieteni pentru a le urmari activitatea in aplicatie. Insa la baza, are aceeasi functionalitate: listeaza TOATE aplicatiile existente in App Store si ofera informatii legate de versiuni, de update-uri si de schimbari de pret.

Avand un cont, aplicatia are mult mai mult sens, putand tine evidenta aplicatiilor deja descarcate sau cumparate pe propriul Apple ID cu ajutorul butonului „Own it”, dar si pentru a crea un fel de wishlist al aplicatiilor pe care doriti sa le descarcati insa nu aveti posibilitatea de a le cumpara pe moment, cu butonul „Want it”. Aplicatia poate da notificari legate de orice aspect, precum update-uri si schimbari de pret la aplicatiile deja detinute sau la cele de pe wishlist. Insa o data ce detii multe aplicatii, vei observa ca vei fi spamat de notificari, asa ca notificarile sunt foarte utile daca sunt activate doar pentru scaderi de pret ale aplicatiilor din wishlist.

Eu folosesc Appshopper de cativa ani si am zdravan peste 1000 de aplicatii ingestate si inca vreo 500 pe wishlistul in continua schimbare. Exista o gramada de dezvoltatori ce au aplicatii bune in App Store la preturi mari, insa fac reduceri de pana la 100% ce pot tine doar 24 de ore. De cele mai multe ori pana ajunge vorba la tine, oferta a expirat. Appshopper Social este un companion pentru portofelul tau si nu ar trebui sa lipseasca din telefon. Aplicatia este gratuita. Contul creat la ei nu aduce cu sine nici un fel de mail nepoftit.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. deci este un must have in telefon ,stiti vreo aplicatie care sa faca acelasi lucru ,dar pentru terminale cu android?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button