MORE

Appleplugs.com este alternativa ieftina de upgrade la iPhone 7

Nu a durat mult si glumele pe seama Apple si noului design si absentei unu jack audio au inceput sa apara. Intai MEME-urile, apoi micile comentarii pe Facebok, apoi site-urile. Unul dintre acestea este Appleplugs.com, care propune o alternativa de upgrade la iPhone 7 … o idee mai neobisnuita.

Intreaga „viziune” a conceptului pleaca de la ideea ca nu mai suntem in 2009. Telefonul tau nu are un drive floppy, asa ca logica dicteaza ca nu trebuie sa aiba si un conector jack pentru casti. Rationament hilar daca este sa ne intrebati pe noi, facand subtil misto de anumite aspecte, precum poante pe seama lui iPhone 6 si 6s. animation-1

Cu toate astea, Apple Plug este solutia „neoficiala” de upgrade la iPhone 7, fiind nimic mai mult decat un dop stilizat. Facand misto evident de „lipsa” de inovatie. Mai mult, mergand atat de departe încât au inclus si sintagma: „plug yourself into the future.”

Sigur, este o gluma rautacioasa care face misto de faptul ca Apple a fost mai tot timpul prima companie care a indepartat metode de stocare vechi sau conectori, tot timpul avand cate o „traznaie” proprie prin care sa iti conectezi dispozitivul. Asta ca sa nu mai discutam de usurinta cu care au renuntat la Floppy, CD-Drive si alte asemenea.

Cine stie, poate au dreptate…. Voi ce parere aveti?

[Appleplugs.com]

Tags

Related Articles

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close