MORE

Apple Watch – telecomanda pentru camera iPhone-ului cu Hydra

Hydra, aplicatia pentru iOS care te ajuta sa captezi fotografii de 32MP cu telefonul, tocmai a primit un update ce transforma Apple Watch intr-un fel de telecomanda pentru camera telefonului, declansand o fotografie sau pornind inregistrarea video de la distanta. Ba mai mult decat atat, tot de la incheietura poate fi schimbat si modul in care aplicatia sa capteze: HDR, Video-HDR, Lo-light, Zoom, sau Hi-res.
Intreg changelog-ul, mai jos:

What’s New in Version 1.1:

Support for Apple Watch:
– Hydra can be remotely controlled by Apple Watch: capture mode can be changed, and photo/video capture initiated from Apple Watch.
– Live-stream preview of iPhone camera is displayed on Apple Watch.
– 3-second delayed capture mode.
– Handoff support: Starting Hydra on Apple Watch displays Hydra icon on iPhone lock screen for easier launch.

Remote Capture:
– Support for bluetooth capture (shutter trigger) device like Muku
– Volume button shutter trigger

Other:
– Image gallery support for older devices with less than 512MB (iPhone 4S, etc.). Images are displayed at a possibly smaller size to fit device memory.
– Added Original & Digitized Time(s) EXIF metadata to saved photos.
– Minor bug fixes and enhancements.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button