MORE

Apple Watch Series 2 a fost anunțat

Apple tocmai ce a dezvăluit următoarea generație de Apple Watch, una mai rezistentă ca generația anterioară.

Apple Watch Series 2 este complet etanșat, dispozitivul fiind capabil să reziste la scufundări de 50 de metri pentru perioade extinse. Singura componentă care este expusă la acumularea de apă este difuzorul, deoarece necesită aer pentru a funcționa, dar atunci când ieșiți din apă, acel difuzor este capabil să evacueze toată apa acumulată în compartimentul său. Ceasu chiar are funcții noi de urmărire a activității înotătorilor.

Ceasul este bazat pe un chipset nou cu un procesor dual core, un procesor grafic nou de două ori mai puternic față de cel vechi, ceea ce va permite realizarea de aplicații noi, cum ar fi una de astronomie. Ecranul său este de două ori mai luminos ca la ceasul anterior, având 1000 cd/m2. În esență este cel mai luminos ecran făcut vreodată de Apple. Apple Watch Series 2 are și GPS integrat, permițând urmărirea locației pentru activități sportive și multe alte aplicații. Apple Watch Series 2 folosește Watch OS 3, un sistem de operare ceva mai sprinten.

Ceasul va fi disponibil în variante de aluminiu, oțel inoxidabil și ceramică, un material nou la care Apple lucrează de ceva vreme. Această ceramică este chiar mai rezistentă ca oțelul inoxidabil. Prețul ceasului va fi de 370 de dolari, iar vechiul Apple Watch a primit un upgrade la procesorul nou cu două nuclee, iar prețul său va fi doar de 270 de dolari.

apple-nike

Apple a mai dezvăluit și o ediție de Apple Watch Series 2 făcut în colaborare cu Nike, făcut pentru alergători, având o curea perforată și o greutate mai scăzută.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close