TECH

Apple Watch a fost îmbunătățit

Seara trecută, Apple a dezvăluit un viitor ceva mai bun pentru primul său smartwatch. Apple Watch nu a primit o variantă nouă sau o baterie mai bună, dar are acum ceva la fel de important, aplicații!

Apple Watch OS 2 a fost demonstrat seara trecută, oferind funcționalitate extinsă pentru dispozitiv, ce nu era posibilă cu sistemul său de operare curent. Pe scenă au fost prezentate o varietate de utilizări pentru Apple Watch, precum un controller de GoPro ce poate prelua imagini direct de la cameră, sau chiar o aplicație destinată sistemului medical, ce permite afișarea pe ceas a statisticilor vitale a pacienților, în timp real.

Aceste aplicații au fost realizate folosind Watch OS 2, fără el aplicațiile produse de altcineva decât Apple fiind incapabile să se folosească în mod constant de ecranul ceasului.

Conform estimării anunțate de Tim Cook, Apple Watch are în acest moment 10 mii de aplicații, un număr ce cu siguranță va crește după ce Watch OS 2 este lansat în ziua de 16 septembrie.

La eveniment au mai fost prezentate și ediții noi de Apple Watch, ce diferă numai prin materialul carcasei și prin cureaua folosită, Apple făcând parteneriate cu diverse firme de modă pentru a transforma dispozitivul într-un accesoriu vestimentar.

[Gizmag]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button