TECHRSS PaginaDeMedia

Apple Watch 7 ar putea avea senzor de amprente si camera under-display

Apple nu s-a ferit niciodata de industria smartwatch-urilor, iar asta se observa mai ales in cazul lui Watch 6. Cu toate astea, modelul duce lipsa de o serie de smecherii pe care am putea sa le vedem introduse pe fratele mai mare ce urmeaza a fi lansat.

Compania da semne ca ar vrea sa doteze Apple Watch 7 cu un senzor de amprente si cu o camera under-display, ambele trasaturi fiind evidentiate intr-o schita a modelului aprobata. U.S. Patent and Trademark Office. Ilustratiile arata ca senzorul de amprente este incorporat in butonul de power al ceasului, cu mentiunea ca acesta ar putea fi folosit pentru deblocarea dispozitivului, pentru user identification si pentru autorizarea de plati.

Apple Watch 7

Ideea aceasta a unui senzor de amprente multifunctional o regasim in cazul multor smartphone-uri, fapt care indica dorinta celor de la Apple de a scoate pe piata un model de ceas inteligent ale carui specificatii sa se apropie din ce in ce mai mult de cele ale unui telefon.

Schita destinata camerei foto prezinta un model de camera under-display, care, in teorie, nu ar fi vizibila pe ecran daca aceasta nu este activata. Partea interesanta este ca ilustratia vizeaza si smartphone-urile, deci exista sanse ca iPhone 13 si Watch 7 sa fie primele dispozitive Apple care inlatura camera in forma de notch, in favoarea unei alternative ceva mai sofisticate.

Bineinteles, nu exista semne clare care sa confirme faptul ca aceste caracteristici vor fi, intr-adevar, prezente pe Apple Watch 7, dar documentele au rolul de a ne asigura ca Apple se gandeste macar sa experimenteze cu ele.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button