MORE

Apple Watch 3 nu prea funcționează

Apple Watch 3 a minunat publicul la conferința companiei de săptămâna trecută prin capacitatea sa de a se conecta rețele de telefonie fără nevoia de-a folosi un iPhone ca intermediar.

Această funcție nu e tocmai o noutate, fiind prezentă pe lucruri ca Pebble și multe alte smartwatch-uri de câțiva ani, și nici nu prea funcționează. Conform recenziilor lui Apple Watch 3 și a unei declarații oficiale a companiei, ceasul are probleme în acest moment. Inițial Apple a trimis unități de review noi, crezând că era o problemă izolată la modelele inițiale, dar pare a fi prezentă la fiecare ceas.

În loc să se conecteze la rețeaua celulară, Apple Watch 3 se tot conectează la ce rețele WiFi nesecurizate poate, ceva ce ar cam reprezenta un risc de securitate. Problema este legată de un defect în software pe care Apple îl investighează acum, așa că probabil va fi disponibil un update în momentul lansării sale, mâine. Dacă nu, atunci cei care se așteptau să se poată plimba fără telefon, preluând apeluri pe ceas, de parcă ar fi Michael Knight în Knight Rider, vor fi foarte dezamăgiți.

Faptul că începe să se conecteze la ce rețele WiFi găsește probabil nu va sta bine cu cei care au o minte mai conspirativă.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button