Știri ITTECH

Apple va repara gratuit dispozitive stricate în urma inundațiilor din Japonia

Într-un articol de asistență postat peste noapte, Apple a anunțat că va repara toate iPhone-urile, Mac-urile, iPad-urile și iPod-urile care au fost distruse direct de inundațiile puternice care au trecut prin Japonia în această lună. Compania și-a exprimat simpatia pentru oricine a fost afectat de inundații, care au cauzat tragic sute de decese.

Sprijinul vine contrar politicilor de reparații standard ale companiei Apple, care exclude cu strictețe reparațiile pagubelor produse de apă. Compania spune că va încerca să repare gratuit orice produs deteriorat, inclusiv prin livrare prin curier (prin Macotakara).

Locuitorii afectați pot solicita serviciul, sunând la numărul de asistență telefonică 0120-27753-5. Reparațiile de servicii online nu sunt incluse. Aproape toate liniile principale de produse ale companiei sunt eligibile, dar accesoriile nu sunt incluse. Poate fi necesară dovada dreptului de proprietate.

Apple avertizează că timpul de ridicare și de livrare a curierului poate fi afectat în funcție de condiții, cu multe zone încă inundate. Aruncați o privire pe pagina de pe blogul japonez al companiei din link-ul de mai jos pentru mai multe informații.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button