RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Apple va anunța pe 30 octombrie noi modele de iPad și Mac

Apple va organiza un nou eveniment de lansare pe 30 octombrie la New York City, la Academia de Muzică din Brooklyn. Ca de obicei, compania a lansat doar o imagine teaser criptică alături de invitație, și o puteți vedea mai sus.

Evident, aceasta va fi o lansare de produs și, din moment ce noile modele iPhone și Apple Watch au fost dezvăluite luna trecută, despre ce ar putea fi vorba? Aparent, este vorba despre noile modele de iPad. Mai exact, edițiile din 2018 în cele două variante de dimensiuni.

Aceste tablete au fost deconspirate de mai multe ori deja – vor avea colțuri foarte mici și colțuri rotunjite pe ecran, Face ID, iar butonul Home va fi absent. Din zvonurile care s-au scurs pe net până acum, ne așteptăm ca noile dispozitive să fie foarte subțiri.

Este, de asemenea, posibil (și era și timpul!) ca Apple să dezvăluie un succesor spiritual pentru seria MacBook Air care s-a învechit incredibil de mult, și care în continuare este laptopul entry-level din gama companiei. Poate că un design care să aducă mai mult a 2018 ar fi o idee bună? Și un procesor din această eră? Zvonurile au vorbit și despre actualizarea recentă a lui Mac Mini, care s-ar putea întâmpla la acest eveniment, și am putea chiar să vedem noi modele de AirPods. Se pare că va fi un eveniment aglomerat pentru Apple.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button