MORE

Apple scoate de pe App Store jocurile care „fluturau” steagul confederat!

O tragedie nu trebuie repetata, si invatat din ea totul pentru a impiedica astfel de lucruri pe viitor. Si uneori da nastere unor masuri pe care nu toti le inteleg. Astfel, Apple scoate de pe App Store toate jocurile care contin steagul confederat – cu intentia de a „nu mai jigni pe nimeni”. O miscare care a surprins utilizatorii, dar si studiourile care se ocupau de jocurile respective, acestea trezindu-se cu „produsele” scoase de pe App Store, si intrebandu-se stupefiati ce paragrafe din termenii si conditiile de utilizare au incalcat!

Apple a luat decizia peste noapte, la indemnul lui Tim Cook, care a condamnat public si ferm tragedia din Charleston, astfel pe App Store nu vor mai exista reprezentari ale steagului confederat. Pentru unii, ca cei mentionati mai inainte, miscarea Apple nu are logica, dar este imbracata intr-o haina corecta politic, din punctul lor de vedere.

Aplicatiile afectate sunt jocuri despre perioada Razboiului Civil American precum Ultimate General: Gettysburg si Civil War. Iar declaratia oficiala din partea Apple suna cam asa:

„Am indepartat aplicatiile de pe App Store care foloseau steagul confederat intr-o maniera ofensiva sau rauvoitoare, abordari pe care le consideram in contradictie cu termenii si conditiile de utilizare. Nu am indepartat aplicatii care arata steagul confederat in scopuri educationale sau istorice”

Mai jos am atasat unul dintre cele doua jocuri mentionate si va rugam pe voi sa decideti cat de „ofensive” este:

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button