MORE

Apple sancționează iFixit

În ultima vreme ați putut vedea pe aici câteva clipuri și imagini făcute de site-ul iFixit, prin care au tot dezmembrat produse Apple, cum ar fi un iPhone 6S, sau noul Apple TV. Iar din cauza ultimului dispozitiv, au atras furia companiei Apple.

Această furie s-a manifestat prin ștergerea contului de dezvoltator a site-ului iFixit, și a aplicației asociate pentru App Store. Probabil vă întrebați care este motiv. În ciuda a ceea ce ați crede, nu pentru că iFixit ar fi relevat vreun mare secret atunci când au desfăcut toate acele iPhone-uri.

Site-ul a primit, acum ceva vreme, de la Apple un Apple TV. Acest dispozitiv era intenționat pentru dezvoltatori, pentru ca aceștia să realizeze aplicații noi pe acest hardware. Nu era intenționat pentru dezmembrare. Apple chiar a specificat că era doar pentru dezvoltarea de conținut.

iFixit nu a considerat că ar fi chiar atât de rău dacă l-ar dezmembra, din moment ce cu asta se ocupă site-ul, așa că asta au făcut.

Câteva zile mai târziu, au primit o înștiințare de la Apple, prin care li se aducea la cunoștință sancțiunea. Nu mai au cont de dezvoltator, nu mai au aplicație, și în esență nu ar mai trebui să se aștepte ca Apple să le trimită ceva.

Cei de la iFixit își acceptă vina pentru încălcarea regulamentului atunci când au dezmembrat acel Apple TV.

Totuși, te face să te întrebi de ce Apple ar trimite un astfel de dispozitiv unui site celebru pentru faptul că dezmembrează totul.

[iFixit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button