PC

Apple s-ar putea sa renunte si la porturile USB 3.0 de pe MacBook Pro

Apple este pus pe inovatie in ultima perioada, indepartand jack-ul de pe iPhone, spre exemplu, existand si zvonuri care spun ca MacBook Air-ul de 11 inci s-ar putea sa nu primeasca un nou refresh de gama.

Dupa aceste schimbari, se pare ca si USB-ul 3.0 si portul Magsafe vor disparea de pe urmatoarea generatie de MacBook, asta pe langa disparitia din linia de produse a lui MacBook Air de 11 inci.

Macotakaraau fost cei care au publicat stirea, (mai bine spus zvonul), site-ul japonez fiind primul care a prezis ca Apple va indeparta jack-ul de pe iPhone 7, asta oferind un pic de veridicitate zvonurilor. Pe langa asta, acestia sustin ca MacBook Pro-ul de 15.4 si 13.3 inci vor aparea luna aceasta.

Porturile USB 3.0 vor fi inlocuite cu porturi USB Type C si Thunderbolt 3, Apple mizand cel mai probabil pe versatilitatea USB-ului de Tip C, iar perifericele urmand sa fie conectate pe Thunderbolt 3. O singura problema. Daca de exemplu cumperi portabilul pentru un periferic USB … ca de exemplu un mouse special pentru designeri, cum este M570, esti obligat sa folosesti adaptoare scumpe in acest caz.

Sigur, exista adaptoare care iti fac viata mai usoara, pana si Apple vinde asa ceva, un astfel de dock oferind proturi USB 3.0, un USB-C si un HDMI.

[Macotakara]

Articole asemanatoare

Back to top button