MORE

Apple s-ar putea sa renunte la stocarea de 16 GB de la urmatorul model

Apple a susținut, anul trecut, că un iPhone de 16GB este suficient, dar compania s-ar putea sa se fi razgandit in 2016.

O sursa a Wall Street Journal pretinde că următorul iPhone va începe cu 32GB de stocare – în cele din urmă, cumpărătorii modelului de bază nu vor trebui sa mai fie atat de cumpatati cu spațiul lor liber.

Acest tip de capacitate nu este chiar nou, desigur (HTC, LG, Samsung si altele au avut startere de 32GB pentru un timp), dar va fi mai mult decât binevenită, dacă preferați iPhone și nu puteti justifica achizitionarea unei versiuni mai scumpe. Este o restanta care, in sfarsit, pare a fi acoperita.

Apple a început să ofere 16GB pentru iPhone-ul de bază în 2009, cu modelul 3GS. A fost o capacitate cavernoasa la momentul respectiv, dar a devenit treptat din ce in ce mai nepotrivita, odata cu cresterea aplicațiilor și a colecțiilor media. Dacă ați captura video 4K pe iPhone 6S sau SE, se vor consuma până la 375MB pe minut – un utilizator de dispozitiv de 16GB ar putea ramane cu ușurință fara pic de spatiu.

Următoarea întrebare: ce se aude despre alte capacități?

Insider-ul nu spune (și Apple cu siguranță nu comenteaza), dar nu ar fi surprinzător dacă noul iPhone ar dubla nivelurile de stocare mai mari la 128GB și 256GB. Observați modul în care opțiunile iPad Pro sar direct de la 32GB la 128GB și 256GB? In timp ce noi nu am exclude o strategie diferită, ar fi coerent dacă iPhone-ul ar avea aceleași opțiuni de stocare ca fratii sai mai mari-ecranati.

Wall Street Journal

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button