TECHTech&ITTelefoane

Apple recunoaște problemele lui iPhone 8 și oferă reparații gratuit

Nu este un secret faptul că Apple vinde o mulțime de dispozitive în fiecare an, astfel încât chiar dacă compania spune că există o problemă care afectează un mic procent din dispozitive, s-ar putea să vorbim despre sute de mii de telefoane sau chiar de milioane. Cu toate acestea, de data aceasta, problema recunoscută cu privire la iPhone 8 ar putea să nu fie chiar atât de răspândită ca în trecut.

Într-o declarație oficială, Apple afirmă că există o problemă cu circuitul logic în unele dintre unitățile iPhone 8 fabricate între septembrie 2017 și martie 2018 – în esență, telefoanele vândute în primele șase luni. Utilizatorii raportează înghețarea, repornirea bruscă a sistemului și eșecul la pornire. Dacă întâmpinați unele dintre aceste probleme, puteți vizita site-ul Apple și verificați dacă modelul vostru de iPhone 8 este afectat. Puteți găsi linkul mai jos.

Dacă dispozitivul dvs. este eligibil pentru o reparație, trebuie să-l duceți la centrul local de service. Dar rețineți că, dacă există o deteriorare fizică a telefonului, cum ar fi un ecran crăpat, va trebui să plătiți pentru repararea panoului înainte de a schimba tabloul logic. Dacă nu este deteriorat, probabil veți primi gratuit un alt telefon la schimb.

De asemenea, rețineți că „Logic Board Replacement Program” este valabil strict pentru dispozitivele iPhone 8 – telefoanele iPhone 8 Plus nu suferă de aceeași problemă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button