TECHRSS PaginaDeMediaTech&IT

Apple va dezvălui toamna aceasta „cel mai mare line-up de produse noi din istorie”

Anul 2022 ar putea fi cel mai bun de până acum în materie de lansări Apple. Gigantul din California are planuri foarte ambițioase în această toamnă, întrucât se laudă cu cel mai divers portofoliu din istorie. Un material Bloomberg ne spune că Apple ține secret mai multe anunțuri, astfel încât surprizele vor fi dezvăluite publicului odată cu sosirea toamnei.

Anunțul este important, întrucât ne oferă mai multe indicii în legătură cu ce anume vom afla în cadrul evenimentului din primăvară, respectiv din prezentarea principală din toamnă. Pentru micul keynote care ar urma să aibă loc în martie sau în aprilie, publicul se așteaptă ca Apple să dezvăluie un nou iPhone SE și zvonitul iPad Air. Și din moment ce catalogul dezvoltatorului va primi cea mai diversă serie de produse, este normal ca lansările importante să aducă după ele și anunțuri mai târzii.

Până la urmă, la ce ne putem aștepta de la Apple în toamnă?

Conform materialului de la Bloomberg, producătorul nu se va sfii să facă o desfășurare de forțe ca la carte. Vorbim, cică, despre nu mai puțin de patru noi modele de iPhone, un MacBook Pro low-end, un iMac îmbunătățit, noul și mult așteptatul Mac Pro, un model nou de MacBook Air, un upgrade pentru AirPods Pro, trei modele de Apple Watch, un iPad low-end și mai multe iPad Pro-uri.

Este, într-adevăr, un line-up colosal pentru fanii Apple, iar pe măsură ce compania va face tranziția completă către propriul procesor, puterea Apple Silicon va alimenta tot mai multe produse. Cele vechi vor primi upgrade-ul respectiv, iar cele noi vor sosi gata pregătite pentru a profita de noile versiuni ale chip-urilor proprietare. Cu atâtea produse și atâtea denumiri la orizont, oare cum mai poți ține evidența chestiilor care te interesează?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button