PCTECHTech&IT

Apple pregătește un nou MacBook Pro și un monitor 6K

Umblă vestea prin presă în ultimele zile că Apple are de gând să ofere ceva nou și poate chiar interesant pe segmentul de dispozitive non-telefonice anul acesta.

Compania ar lucra în acest moment la un nou model de MacBook Pro, a cărui caracteristică definitorie nu va fi frecvența suspectă de defectare a tastaturii. În schimb, va fi ecranul său cu o diagonală ce ar putea fi de 16 sau de 16.5 inch. Va fi și un model ceva mai modest, cu un ecran de doar 13 inch, dar care va avea suport pentru maxim 32GB de memorie RAM.

Cei care nu sunt interesați de un laptop nou vor avea acces la un monitor marca Apple, unul cu o diagonală de 31.6 inch capabil să redea o rezoluție de 6K. Până acum ecranele vândute de companie aveau o limită de 5K, așa că probabil se așteaptă și un salt însemnat al performanței grafice în generația următoare a celorlalte dispozitive, echipate probabil cu plăci video Radeon Navi.

Apple nu a prea mai vândut ecrane de sine stătătoare de la o vreme, așa că posibilitatea lansării acestui nou monitor va fi destul de importantă.

Informațiile acestea sunt încă la nivelul de zvon, dar dacă sunt reale, cu siguranță vom mai vedea ceva informații despre ele în curând pe internet.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button