MORE

Apple posibil să lanseze un iPad mai ieftin în 2018

În luna martie a acestui an, Apple a prezentat pentru prima dată un iPad de 9.7 inchi de 329 de dolari. Digitimes a anunțat de curând că firma ar putea să vină cu o ofertă și mai ieftină anul viitor, aparent Apple intenționând să pregătească un nou iPad de 9,7 inch cu un preț de aproximativ de 259 de dolari.

Știrea anunță că Apple dorește să promoveze această tabletă mai ieftină spre piețele cu prețuri conștiente, cum ar fi în întreprinderile industriale, precum și printre consumatorii obișnuiți mai atenți la prețuri.

Afacerea iPad a companiei Apple s-a confruntat cu o serie de situații dificile în ultimii ani. Timp de trei ani, vânzările de unități iPad au scăzut de la nivelurile record înregistrate în 2013/2014.

Creșterea vânzărilor de iPad a revenit în acest an în mijlocul lansării iPad-ului de 329 de dolari și al upgrade-urilor impresionante pentru iPad Pro.

Nu este clar dacă noul iPad de 259 de dolari va fi introdus în plus pe lângă modelul de 329 dolari, sau dacă îl va înlocui în totalitate ca succesor (cu un preț mai mic). Specificațiile tehnice ale acestui dispozitiv nu sunt cunoscute; ar putea foarte bine să fie o versiune ușor modificată a actualului iPad 2017 vândut la un preț mai mic un an mai târziu.

Dispozitivul ar urma să fie fabricat de Compal Electronics și „ar putea fi livrat în al doilea trimestru al anului 2018„, potrivit raportului.

E bine de ținut cont că Digitimes nu este cea mai de încredere sursă atunci când vine vorba de detalii despre produsele Apple. S-ar putea să fi primit informații de la lanțul de aprovizionare că un nou iPad cu componente mai vechi / mai ieftine este în fabricație, iar mai apoi să fi extrapolat de la asta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button