Știri ITTECHTelefoane

Apple pierde 57 de miliarde de dolari pe piața bursieră într-o zi

Apple reușiseră anul trecut să treacă de o cotație bursieră de o mie de miliarde de dolari, dar în ultima vreme acele zile par foarte îndepărtate și fac prezentul să pară foarte trist. Doar pe parcursul acestei săptămâni compania a pierdut zeci de miliarde de dolari din valoarea sa de pe piață.

Pe 3 ianuarie cotația companiei a înregistrat o scădere de 57 de miliarde de dolari, ca urmare a unui anunț făcut de către Apple conform căruia se așteaptă la un venit cu 9 miliarde de dolari mai mic pentru primul trimestru din 2019.

Prețul acțiunilor companiei a scăzut atunci de la 157 de dolari la 144 de dolari, iar în ultimele ore a continuat să tot scadă și să crească cu câțiva dolari, momentan fiind la 142 de dolari.

Compania a trebuit să modifice estimările sale pentru venitul generat din cauza cererii reduse pentru produsele sale pe piața chinezească. Alături de cererea diminuată va veni și un nivel de producție mai mic, ceva ce nu va fi pe placul partenerilor de afaceri ai companiei, cei care produc diversele componente ale necesare pentru modele moderne de iPhone.

Totuși, Apple încă are în acest moment o cotație la bursă de 674 de miliarde de dolari, dar din fruntea turmei a ajuns să pice în urma altor mari companii din SUA, precum Amazon și Microsoft.

[Mashable]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Buna ziua!

    Se poate discuta cu Tine cu privire la cooperare? Interesat de plasarea banner-ul de telefonie mobilă de subiecte pe bază permanentă. Lucrăm în avans.

    Dezactivarea te rog ce fel de locuri disponibile pentru cazare și formate.

    Voi fi foarte mulțumit de răspunsul Dumneavoastră la mea de el. mail anna@abuyer.ru. Cu respect, Славинская Anna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button