Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Apple ar putea cumpara Beats!

/
/
/
/
image

Potrivit unui articol din Financial Times, cei de la Apple sunt in negocieri: ei incearca sa cumpere compania Beats, producatorul celebrelor casti, companie care ii este competitoare directa pe piata muzicala lui Apple, pentru suma de 3.2 miliarde de dolari. Negocierea ar include serviciul muzical Beats Music, si partea societatii care produce casti si boxe. Acest demers pare sa fie cel mai mare din „curtea” Apple, ei nemaiachizitionand niciodata o companie direct concurenta lor si nici atat de mare de cand Tim Cook a venit la conducere. Nu stim foarte multe despre asa-zisa negociere, deoarece Apple nu a vrut sa dea nici o informatie presei si nici cei de la Beats nu au raspuns intrebarilor. Oricum, aceasta eventuala achizitie probabil ca va polariza din nou consumatorii: unii se vor bucura, altii, ca de obicei, vor fi dezamagiti. Deh, nu poti multumi pe toata lumea!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. Cumpara beats de la Monster audio?O sa puna mere muscate pe ele ,difuzoare de slaba calitate si o sa ne ceara mai mult pe ele,just the apple stuff.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar