MORETech&IT

Apple oferă 400 locuri gratuite la Apple Developer Academy

Apple invită potențiali dezvoltatori și antreprenori să aplice pentru unul dintre cele 400 de locuri libere de la Apple Developer Academy din acest an.

Deschis studenților din orice colț al lumii, școlarizarea este sponsorizată integral de Apple, fără costuri pentru studenți – care primesc gratuit un Mac și un iPhone, împreună cu suportul pentru cheltuielile lor de întreținere în Napoli, Italia.

Apple a anunțat inițial inițiativa la începutul anului 2016, referindu-se atunci la el ca fiind primul său centru de dezvoltare de aplicații pentru iOS pentru Europa. În luna iulie a aceluiași an, a confirmat că va fi un parteneriat între ei și Università di Napoli Federico II, și a deschis înscrierile pentru profesori. Programul inaugural a fost deschis în octombrie 2016 cu 200 de studenți. Clasa a absolvit în luna iunie a anului trecut.

Apple a declarat recent că a redeschis acum procesul de înscriere pentru noii studenți pentru anul următor.

Developer Academy este deschisă studenților din toată Italia și din întreaga lume, cu studenții din 25 de țări diferite, de la Venezuela și Peru până la India și Nigeria. Studenții din Italia provin din 16 regiuni diferite din întreaga țară.

Unul dintre studenții actuali a descris programul ca fiind o oportunitate de genul „o dată în viață”.

Ash Thomas, 26 de ani, care este acum la Academie, a spus: „Apple Developer Academy este o experiență cu adevărat unică în viață pentru a explora idei proaspete în timp ce colaborăm cu minți inovatoare din întreaga lume. Este locul ideal pentru a forma gândirea orientată pe proiectare și de a învăța într-un mod diferit de oricare altul. Aș recomanda Academia oricui dorește să învețe cum să dezvolte aplicații mobile sau oricui dorește să urmeze o carieră în tehnologie sau design.”

Apple spune că noul aport va însemna că aproximativ 1000 de studenți vor fi instruiți la Academie până în vara anului 2019, cu o opțiune suplimentară oferită pentru prima dată pentru aportul din acest an.

O nouă opțiune „Enterprise Track” va fi deschisă și celor 36 de studenți care încearcă să asigure o instruire mai aprofundată în întregul ciclu de viață al unei aplicații, de la proiectare la implementare, până la dezvoltarea în cloud, securitate, rezolvarea problemelor și stocarea datelor.

Apple spune că locurile sunt oferite atât celor deja inițiați cât și celor care nu au abilități de programare sau în tehnica de calcul.

Puteți aplica online începând de acum și până pe 8 iunie, folosind link-ul de mai jos. Apple va examina aplicațiile online și va invita pe cei mai promițători candidați să dea un test și să participe la un interviu la Napoli, Londra, Munchen sau Paris.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Apple oferă 400 locuri gratuite la Apple Developer Academy | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button