Telefoane

Apple obligat sa plateasca 4.2 milioane de dolari orasului Los Angeles

O fapta buna trebuie pedepsita. In cazul celor de la Apple, contra orasului Los Angeles, o fapta buna promisa si neindeplinita trebuie pedepsita se pare, compania din Cupertino fiind obligata sa plateasca orasului ingerilor suma de 4.2 milioane de dolari pentru promisiunea incalcata.

Asociatia scolilor din Los Angeles, numit mai simplu LAUSD a fortat compania Apple sa plateasca, intr-un cadru legal evident, suma de 4.2 milioane de dolari. Bani ca vor revenii scolilor, si vin in urma unui program care dorea sa puna in mana elevilor peste 640.000 de iPad-uri.

De la a spune, pana la a face, cale lunga, programul dovedindu-se a fi un dezastru de proportii, Apple angajandu-se ca se va implica cu 30 de milioane de dolari in proiectul de 1.3 miliarde de dolari, proiect care, dupa cum am spus, a avut numai hopuri si sughituri. Astfel, incet dar sigur lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, Asociatia scolilor din Los Angeles, Asociatia scolilor din Los Angeles intrand si ea sub lupa investigativa a FBI-ului, acuzatiile variind intre frauda si coruptie, asa ca evenimentele sunt destul de piperate, fiind chiar un veritabil Gate aici. Un iPadGate daca doriti!

Pana la urma nu numai la noi se intampla, ci si la ei, asa ca nu ne mai mira nimic. Pe de alta parte este vorba de Apple, 4.2 milioane de dolari este fondul pentru o saptamana de agrafe de birou cel mai probabil.

[LATIMES]

Related Articles

Back to top button