Știri ITTECHTelefoane

Apple nu va schimba designul pentru iPhone În 2019

Apple a reușit să impresioneze lumea cu designul lui iPhone X, dar în ultima vreme nu a prea mai încercat să aducă schimbări sau îmbunătățiri formulei, iar asta nu pare că se va schimba.

Conform informațiilor care plutesc acum prin presă, Apple va păstra același design ca acum pentru telefoanele sale, cel cu ecran mare și breton, pentru generația următoare de telefoane care va sosi în 2019. Modelele de iPhone care vor fi disponibile atunci se vor afla într-un oarecare dezavantaj, conform comentatorilor din presă, deoarece cam fiecare alt producător va avea pe piață modele cu ecrane mai mari, fără breton și poate chiar pliabile.

iPhone va pierde din avantajul pe care îl are pe partea de design, va pierde din factorul de noutate. Nu numai asta, dar nu pare că va avea nici suport pentru 5G, însă se pare că Apple va miza ceva mai mult pe conceptul de Augmented Reality. De asemenea, conform veștilor care circulă prin presă, Apple ar căuta un mod prin care să adauge înapoi Touch ID în telefoanele sale.

Aceste măsuri sunt menite să redreseze vânzările scăzute pe care le-a tot întâlnit Apple cu generația curentă, din cauza cărora cotația la bursă a companiei a suferit o scădere de aproape 200 de miliarde de dolari.

[Forbes]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button