Știri ITTECHTelefoane

Apple nu va lansa iPhone SE 2 prea curând

Faimosul producător de carcase, Olixar, tocmai a venit cu niște vești dezamăgitoare cu privire la cea mai mică variantă a lui iPhone X din 2018. Au existat o mulțime de zvonuri și chiar machete realizate pe baza schițelor de iPhone SE 2, dar cele mai noi știri pe acest subiect par să spună că acest model nu va vedea lumina zilei prea curând, asta dacă se va mai întâmpla vreodată.

Producătorul de carcase are o listă solidă de antecedente în ceea ce privește scurgerile de informații precise, deci avem motive destul de întemeiate să îl credem. De fapt, primele randări detaliate ale lui iPhone SE 2 au venit chiar de la Olixar înșiși, și suntem dezamăgiți să aflăm că telefonul a fost anulat. Încă mai există o mulțime de oameni care preferă dimensiunile diminuate ale acestui terminal și faptul că poate fi operat cu o singură mână.

Potrivit sursei, motivul este faptul că Apple se concentrează pe iPhone-urile mai mari de 6,1 inch și 6,5 inch – primul model fiind o variantă orientată spre clienții mai atenți cu bugetul, în timp ce versiunea cu ecranul mai mare va beneficia de hardware premium și Face ID 2.0.

Ne întrebăm totuși dacă iPhone SE 2 va reuși să vadă lumina zilei după lansarea celor două modele de vârf noi, cândva în 2019, sau dacă producătorul a pus punct definitiv proiectului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button