MORE

Apple nu te lasa sa upgradezi Mac Mini

Dupa aparitia noului iPad Mini 3, cea mai dezamagitoare parte a recentului „show and tell” Apple a fost Mac Mini, care costa el doar 499$, dar memoria RAM este acum „sudata”, facand imposibil sa upgradezi Mac Mini-ul la acest aspect si nu numai.

iFixit a mai scos la iveala cateva caracteristici „user-unfriendly”, ca de exemplu accesul la RAM, care inainte era atat de simplu, acum este „protejat” de o carcasa de metal prinsa bine de suruburi Torx TR6 Security care necesita un instrument special pentru a fi desurubate. Adaugarea unui al doilea hard drive este de asemenea o complicatie, dat fiind faptul ca, spre deosebire de modelele anterioare, nu mai avem decat un singur port SATA. Pe langa memoria RAM, si procesorul Intel Core-i5 CPU este „sudat” permanent.

Nu este un lucru foarte frumos in partea Apple luand in considerare ca modelele anterioare de Mac mini erau foarte usor de accesat si updatat dar totusi, multumita lipsei de lipici si dezasamblarii usoare, bineinteles cu instrumentele potrivite, iMac a luat un 6 din 10 pe scara „reparabilitatii”.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close