RSS PaginaDeMediaFilme

Apple nu este de acord ca „baietii rai” din filme sa foloseasca un iPhone

Nu, nu este o stire pe Times New Roman, cum unii ati mai spus in trecut. Nu este nici ceva fan-fiction menit sa atraga views. Vorbim doar despre un screamat al mintilor luminate din departamentul de marketing din cadrul Apple. Acestia au decis ca asocierea cu un rau-facator din filme ar fi putin cam mult si ar pata numele „imaculat” al companiei.

Se pare ca Apple tine foarte mult la propriul brand si cum este perceput acesta in cultura populara. Atat de mult incat exista o intelegere intre compania americana si marii producatori de la Hollywood. Acest contract interzice creatorilor de filme sa portretizeze un antagonist folosind un iPhone. Ca si o concluzie rapida, baietii rai au voie sa foloseasca Android, Nokia Lumia cu Windows sau chiar si un telefon cu clapita vechi, dar sa nu se atinga de Apple.

Intr-o discutie cu cei de la Vanity Fair despre filmul Knives Out, directorul Rian Johnson a dezvaluit un detaliu mai putin stiut despre aceasta intelegere:

Un alt lucru amuzant… nu stiu daca ar trebui sa-l spun sau nu, haha! Este foarte interesant. Apple iti ofera acordul de a folosi iPhone-uri in filme, dar, acesta este un factor important, antagonistii nu pot folosi telefoanele companiei.

Acesta nu este insa singurul lucru despre care Johnson a vorbit in interviu. Acesta vorbeste si despre nevoia de control a celor de la Apple, dar si glumeste spunand ca ar trebui sa fim mai atenti la filmele de acum. Daca avem parte de un personaj despre care nu suntem siguri ca este bun sau rau, dar acesta are un iPhone, bum! Mister rezolvat!

Pentru cei care doresc sa urmareasca interviul integral, am atasat mai jos videoclipul de pe YouTube. Eu m-am uitat de curiozitate si pot spune ca este un mod interesant de a vedea cum este viata in spatele camerelor de filmat.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button