Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Apple ne invata cum sa ne curatam telefoanele eficient

Apple si-a actualizat recent documentele referitoare la intretinerea unui iPhone. Acestea includ informatii care le ofera utilizatorilor unda verde in a-si dezinfecta dispozitivele cu servetele cu 70% alcool izopropilic.

Pana acum, Apple nu a incurajat folosirea acestor metode de curatare. Compania se temea ca elementele chimice ar putea strica stratul oleofobic de pe suprafata ecranului. In continuare este valabila aceasta avertizare si compania nu recomanda folosirea anumitor produse. Asadar, fara spray-uri aerosol, spray de geamuri, clor, aer comprimat sau materiale abrazive.

Cum sa-ti cureti dispozitivul Apple corect?

Aceasta metoda este preluata direct din documentatia oficiala, astfel Apple recomanda sa:

Folositi servetele cu 70% alcool izopropilic sau servetele dezinfectante Clorox. Fara sa folositi prea multa forta, curatati partile tari, non-poroase ale dispozitivului Apple. Acestea includ ecranul, tastatura sau suprafetele exterioare. Nu folositi clor. Evitati infiltrarea umezelii in vreo deschizatura si nu scufundati dispozitivul Apple in niciun agent de curatare. Nu folositi carpe din material textil sau piele.

Desigur, cred ca este de la sine inteles ca nu este recomandat sa pulverizati lichidele de curatare direct peste dispozitive si trebuie evitata scurgerea oricarui lichid in interiorul acestora. Este insa foarte important sa ne mentinem telefoanele si laptop-urile curate.

Aceste schimbari in ghidul de intretinere Apple au aparut ca rezultat al epidemiei de coronavirus. Multi utilizatori stau cu telefonul in mana non-stop, astfel este cu atat mai important ca acestea sa fie curate. Astfel, reducem riscul de a contracta un virus nedorit. Nu stie nimeni cu exactitate cat poate supravietui coronavirusul pe suprafete, insa de ce sa ne asumam aiurea un risc?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button