Știri ITHiFi-TVRSS PaginaDeMedia

Apple vrea să schimbe modul în care ascultăm muzică

Apple a explorat pentru prima dată zona de produse audio în momentul în care a cumpărat Beats by Dr. Dre, însă de atunci a fost destul de liniște. Flacăra s-a reaprins în momentul în care producătorul a lansat AirPods Max, iar acum se pare că aplicația Music va primi și un abonament Hi-Fi, iar zvonurile vorbesc și despre suport pentru Spatial Audio.

Apple Music ascunde un mic secret

Chiar dacă nu a anunțat nimic în mod explicit, producătorul a inclus în secțiunea Browse a aplicației de muzică un teaser: „Get Ready – music is about to change forever„. Bine, totul capătă sens când ne amintim că AirPods 3 ar trebui să fie lansate chiar mâine, pe 18 Mai 2021. Informațiile sunt foarte limitate în acest moment și încă nu se știe cum va funcționa acest abonament Hi-Fi, cât va costa sau dacă va fi un upgrade gratuit în încercarea de a atrage un public și mai mare pe platforma de streaming de muzică de la Apple.

Apple Music - Get Ready

Dacă ar fi să ghicesc m-aș lega de lansarea AirPods 3, care alături de modelele Pro și Max ar fi produsele suportate de un astfel de abonament. Fiind vorba de Apple, nici nu mă aștept ca upgrade-ul să fie gratuit, deci probabil ne uităm la o majorare a prețului cu minim doi-trei euro pentru acces la muzică de calitate mai mare. Dar mai multe informații vom afla mâine, când ar trebui să avem atât căștile cât și noul abonament live.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button