MORE

Apple Music primeste un widget de Android

Daca este sa analizam aplicatia Apple Music atat pe iOS cat si pe Android, mari diferente nu prea putem indica. Cel putin pana la ultimul update, unde Apple se pare ca au luat aminte la necesitatile utilizatorului de Android, introducad un Apple Music widget ce se poate posta pe ecran. Un lucru care nu il aveam in trecut.

Poti adauga acum un widget pentru Apple Music pe ecranul tau principal daca vrei acces la serviciu. Ca orice alt widget de muzica, iti da opiunile de play, pauza si sarirea la urmatoare melodie fara a intra in aplicatie in sine. Este si o inimioara pe care o poti atinge pentru a informa aplicatia ca iti place ce asculti, dar daca ai nevoie de alte functii, va trebui sa intri in aplicatie.

Pe langa lansarea unui widget de Android, ultimul update de Apple Music aduce abilitatea de-a adauga cantece din playlist-uri fara a-l adauga la biblioteci.

Poti revendica gift card-uri de iTunes pentru a-ti reinoi subscribtia si a vedea ce ruleaza pe Beats 1 de la tab-ul radio. Update-ul este acum disponibil pe Google Play, asa ca poate veti dori sa curatati niste spatiu pe ecranul principal daca decideti sa platiti 10 dolari pe luna pentru serviciu.

 [GooglePlay]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button