Tech&ITȘtiri

Apple Music introduce o funcție de karaoke

Dacă ai crezut tot timpul că ai un talent înnăscut la cântat cu vocea și îți place să faci karaoke, ei bine trebuie să știi că Apple Music va introduce o funcție nouă special pentru treaba asta. Așa se face că vei putea să-ți terorizezi prietenii mult mai ușor ca până acum. 🙂

Funcția se cheamă Apple Music Sing și va fi disponibilă până la finalul acestei luni. Partea cea mai interesantă este că vei putea să setezi cum vei vrea ca piesa din fundal să se audă. Ai opțiuni dacă vrei să cânți singur sau cu altcineva sau dacă vrei să ai sau nu backing vocals pe piesă.

Conform comunicatului oficial de presă, tot ce trebuie să faci ca să activezi funcția Sing este să intri în meniul de versuri și să apeși pe un nou buton care arată ca un microfon. Din acel moment, vei putea să setezi volumul vocii artistului care cântă piesa și vei putea selecta dacă vrei să cânți singur sau cu altcineva, iar versurile de pe ecran se vor ajusta în concordanță.

Cea mai mișto parte este funcția de backing vocals pe care am menționat-o anterior. Dacă nu te descurci prea bine în ale cântatului și ai nevoie de puțin ajutor sau vrei ca piesa să sune exact cum se aude în mod normal, poți activa vocile care completează ansablul muzical și versurile melodiilor. În modul duet, această sarcină este preluată de a doua persoană care cântă.

Pe lângă toate astea, versurile melodiilor se vor anima corespunzător în aplicație, ca să-ți indice la ce silabă trebuie să cânți. Nu toate piesele din catalogul Apple Music vor fi disponibile la lansare, dar oficiali spun că ne putem aștepta la 80% din totalul de piese disponibile din prima, iar restul vor veni pe parcurs.

O veste nu așa bună este faptul că această funcție din Apple Music va necesita un iPhone 11 sau mai nou, un iPad Air 4th Gen sau mai nou, iPad Pro 3rd Gen sau mai nou, iPad Mini 6th Gen sau mai nou, iPad 9th Gen sau mai nou sau de un Apple TV 4K 3rd Gen.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button