Tech&ITTECH

Apple ar putea lansa M2 alături de patru Mac-uri noi în 2022

Apple s-a bucurat de un succes răsunător odată cu lansarea procesorului M1, iar anul 2022 ar putea gadzui lansarea urmașului său. Iar din informațiile oferite de Mark Gunman în newsletter-ul Power On, ne mai putem aștepta și la patru Mac-uri noi: un MacBook Pro de 13″, un Mac Mini, un iMac de 24″ și un MacBook Air. Iar toate aceste calculatoare ar veni cu M2 în dotare.

Deși producătorul american nu a oferit nicio informație referitoare la noul procesor M2, reporterul Bloomberg susține că acesta va fi ceva mai rapid decât M1, însă va păstra aceeași arhitectură cu opt nuclee. Schimbările ar apărea pe zona de nuclee grafice, unde de la șapte sau opt, s-ar face saltul la nouă sau zece. Mai mult de atât, în anul 2023 am putea vedea și versiunile Pro și Max ale chip-ului.

Acum nu se știe cât de valide sunt informațiile astea, dar Gurman are un istoric bun atunci când vine vorba despre dezvăluiri. Pe lângă asta, vorbim despre lucruri destul de logice, pe care orice persoană care urmărește acest domeniu îndeaproape le-ar putea intui. Întrebarea nu este dacă Apple va lansa un chip M2 și modele noi de Mac, ci mai de grabă, când va lansa toate aceste produse. Iar cu mai bine de un an scurs de la momentul lansării lui M1 și câteva luni de la introducerea modelelor Pro și Max, cred că suntem aproape de un nou mare anunț.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button