GamingMobileRSS PaginaDeMedia

Apple lucreaza la introducerea compatibilitatii pentru controller-ul Xbox Series X

Controller-ul pentru Xbox Series X va deveni compatibil si cu dizpozitivele Apple. Pana acum, iPhone-urile, iPad-urile si Apple TV-urile erau optimizate pentru controller-ul wireless Xbox Model 1708 si cel Xbox Elite Series 2.

Compania nu a mentionat si data introducerii optimziarii, dar se stie ca aceasta va sosi sub forma unui update over-the-air (OTA). La polul opus, nu am auzit nimic legat de vreo posibila optimziare pentru controller-ul DualSense de PS5 sau Amazon Luna Controller. Chiar daca Apple nu a mentionat nimic, un youtuber a testat acum ceva timp compatibilitatea cu DualSense, iar legatura s-a realizat cu succes, desi a fost nevoie de utilizarea unui mic emulator.

Daca luam in considerare acest mic test si suportul deja existent pentru DualShock-ul de PS4, am putea spera la o implementare oficiala in ceea ce priveste controller-ul de PS5.

Pana una alta, cand vine vorba de next-gen, Apple a anuntat oficial doar introducerea compatibilitatii cu Xbox Series X si al sau controller. In cazul in care doriti o alternativa, alte dispozitive bluetooth MFI (Made for iOS) includ Razer Kishi pentru iPhone, SteelSeries Nimbus+ si Rotor Riot.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button