MORE

Apple lasa detinatorii de afaceri sa adauge informatii in Maps

Cand Tim Cook „si-a cerut scuze” pentru Apple Maps in 2012, a promis de asemenea sa imbunatateasca aplicatia. Din recentul efort al companiei de a imbunatati aplicatia de navigare face parte si „punerea pe harta” a afacerilor mici, mai putin cunoscute si populare pe Apple Maps pana acum.

Acest lucru este posibil cu putin ajutor din partea proprietarilor si a unui nou portal Maps Connect. Serviciul permite proprietarilor sa isi gestioneze sau editeze locatiile, si le ofera oportunitatea de a-si pune pe profil toate informatile necesare: site, pagina de Facebook sau profil de Twitter. Apple prioritizeaza insa afacerile cu peste un milion de vizitatori pe an, si ofera WiFi in locatile respective.

Daca prin acest efort de crowdsourcing Apple reuseste sa isi imbunatateasca aplicatia (Google spre exemplu crede ca aceasta modalitate de crowdsourcing este o idee solida pentru imbunatatirea propriei aplicatii, de aici si achizitia Waze), nu am fi surprinsi sa vedem ca Apple va lansa si alte proiecte similare. Potrivit SearchEngineLand, Maps Connect este disponibil doar pentru cei din SUA pentru moment, dar compania promite adaugarea mai multor tari pe lista.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button