TECHTech&ITTelefoane

Apple lansează un nou iPod

Bine ați venit înapoi în era în care lumea cumpăra dispozitive multi-media, fiindcă Apple a dezvăluit și lansat deja o nouă generație de iPod. Prima care să apară pe piață în ultimii 4 ani.

Noua generație de de iPod vine echipată cu un ecran de 4 inch și o rezoluție de 1136×640, ce în prezent pare destul de umilă. Totuși, este un dispozitiv ce se laudă a fi foarte ușor, cântărind doar 88 de grame. Chiar dacă este un dispozitiv nou, se folosește de un chipset Apple A10 destul de vechi, după standardele contemporane, dar care tot ar putea fi destul de bun pentru funcția sa intenționată. Și care este acea funcție? Cea ed a fi cel mai ieftin dispozitiv iOS de pe piață.

Noul iPod Touch are un preț de numai 200 de dolari/euro, cu o capacitate de stocare de 32GB. Puteți îngrămădi pe el nu doar muzică și filmulețe non-HD (din moment ce ecranul nici nu este de 720p, Full HD ar fi irosit pe acest dispozitiv), dar și aplicații diverse de iOS. Vor exista și variante cu ceva mai mult spațiu de stocare. Chiar foarte mult spațiu de stocare. Modelul de 300 de dolari/euro are 128GB, iar cel de 400 de dolari/euro are o capacitate de 256GB.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button