Știri ITTECHTelefoane

Apple lansează a doua generație de AirPods

Apple a prezentat recent noua generație de AirPods. Acestea suportă funcționalitatea hands-free „Hey Siri”, o durată mai lungă de viață a bateriilor pentru conversații și o perioadă de conectare mai rapidă. Noile căști vor fi disponibile în ​​carcase de încărcare atât cu fir cât și fără.

Al doilea model Apple AirPods utilizează noul SoC al companiei, Apple H1, despre care se spune că este considerabil mai rapid și mai eficient din punct de vedere energetic decât predecesorul său, Apple W1. În special, Apple spune că noile modele de AirPods oferă cu până la 50% mai mult timp de conversație și pot comuta între dispozitive (iPhone, Watch, iPad, etc.) de două ori mai rapid decât în ​​cazul modelelor de primă generație. În plus, noile căști fără fir acceptă funcționalitatea hands-free „Hey Siri” care permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice, să solicite îndrumări sau să schimbe pur și simplu melodii fără să atingă nimic.

În timp ce noile modele AirPods oferă până la 50% mai mult timp de convorbire, Apple spune că timpul de ascultare pe o singură încărcare va rămâne la aproximativ 5 ore, în timp ce durata de viață a bateriei cu o cutie de încărcare (care implică încărcări multiple) va rămâne la aproximativ 24 de ore, ceea ce este similar cu ceea ce oferă și prima generație de AirPods. Apple nu a dezvăluit specificații mai precise ale dispozitivului.

Apple va furniza cele două generații AirPods în două versiuni. Modelul mai ieftin va veni într-o carcasă standard cu încărcare prin cablu și va costa 159 dolari. Modelul mai scump va veni într-o cutie de încărcare fără fir și va avea prețul de 199 de dolari. Ambele versiuni vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare de pe Apple.com. Carcasa de încărcare fără fir va fi disponibilă și separat la prețul de 79 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button