TECHTech&IT

Apple își va susține conferința în această seară

Evenimentul mult așteptat al celor de la Apple din 2018 are loc în această seară, iar compania ne propune să ne „adunăm” pentru noile dispozitive care vor fi dezvăluite astăzi. iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone XR vor fi vedetele spectacolului și vă vom spune cum să urmăriți evenimentul complet care începe la ora 20, ora României.

Puteți utiliza un browser Safari pe un Mac, iPad, iPhone sau iPod Touch și urmați link-ul de la Sursă, pe care l-am furnizat mai jos. Există, de asemenea, o aplicație Events pentru toți proprietarii Apple TV care poate fi descărcată de pe App Store.

Dacă nu sunteți pe dispozitivele companiei sau preferați să vizionați stream-ul pe Windows, linkul de mai jos funcționează, dar numai cu Microsoft Edge.

De data aceasta, organizatorii furnizează, de asemenea, o a treia opțiune, deoarece va transmite în direct pe Twitter întregul eveniment.

În cazul în care nu reușiți să urmăriți în direct evenimentul, consultați pagina noastră mâine dimineață și vom avea toate informațiile despre noile dispozitive iPhone și eventual noul iPad, noul Apple Watch Series 4, iOS 12 sau tot ce ar putea decide Apple să anunțe.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button