MORE

Apple isi constientizeaza slabiciunile. In sfarsit!

Incep sa apara primele dovezi care sa sustina speculatiile legate de urmatorul iPhone si de faptul ca acesta va beneficia de display-uri mai mari. Pe de-o parte, sunt documente interne ale Apple care arata ca cei din Cupertino sunt constienti de cererea utilizatorilor pentru display-uri mai generoase, si pe de alta solicitari catre furnizorii de astfel de ecrane.

Cei de la Recode, care au intrat in posesia documentelor, arata ca Apple se simt vulnerabili: “Clientii vor ceea ce nu avem”, spune negru pe alb textul, facand referire la terminalele cu ecrane mai mari. O alta slabiciune ar fi aceea ca Apple nu reuseste sa obtina componente ieftine pentru smartphone-urile lor. Multi s-au asteptat ca modelul 5c sa acopere segmentul ieftin, dar si acesta sa dovedit prea scump. Fara posibilitatea de a detine un terminal ieftin cu un display mai mare de 4.5 inchi in portofoliu, Apple nu prea poate face fata competitiei si nici nu are loc de crestere. Statisticile arata ca per ansamblu piata mobila continua sa creasca in special in zona entry si in cea a ecranelor mai mari, iar Apple nu se afla in nici unul dintre aceste segmente. Daca Apple este cu adevarat constienta de toate aceste slabiciuni, si va actiona in consecinta, atunci cu siguranta, iPhone 6 va fi cea mai mare schimbare de strategie „de la iPhone incoace”.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button