Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

iPad are acum propriul sistem de operare

/
/
/
img

iPad-ul a împlinit deja nouă ani și este gata să lase iOS în urmă și să-și vadă de propriul drum. Nu este deloc surprinzător faptul că se numește iPadOS și vine cu o grămadă de caracteristici noi concentrate mai ales pe productivitate.

Primul lucru evident este că homescreen-ul inițial a fost reproiectat pentru a afișa mai multe pictograme și widgeturi.

Slideover, care presupune varianta Apple pentru floating windows, vă permite să glisați din partea de jos și să lansați o a doua aplicație în modul fereastră. Ecranul separat a fost, de asemenea, îmbunătățit și puteți lansa două instanțe ale aceluiași program.

Apple a implementat o grămadă de gesturi în iPadOS, care vă permit să controlați modul separat al ecranului și să îl lansați dintr-o singură aplicație, dar se pare că deprinderea tuturor acestor noi caracteristici vă va lua ceva timp.

Mai departe, iCloud Drive primește funcția de partajare a folderelor și chiar partajarea de fișiere SMB, iar iPad-urile vor suporta, de asemenea, thumbdrives, cu conținutul afișat în aplicația Files. Suportul pentru fișierele ZIP este de asemenea așteptat să apară cât de curând.

Safari a fost optimizat și el pentru a obține un manager de descărcare dedicat și 30 de comenzi rapide de pe tastatură, apropiindu-se mult mai mult de omologul său de pe desktop.

Comenzile Copy și Paste vor putea fi realizate și ele printr-un gest de ciupire cu trei degete, în timp ce Undo este efectuat printr-o glisare cu trei degete.

Apple Pencil a primit și el atenția cuvenită – latența sa va scădea de la 20 ms la doar 9 ms, în timp ce paleta de instrumente a fost extinsă și pusă la dispoziția aplicațiilor terțe.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar