Știri ITTECH

Apple ar putea lansa un nou iPad Pro cu M2 la toamnă

Autor: Matei Pană

Conform unui articol al jurnalistului Mark Gurman de la Bloomberg, care oferă frecvent informații despre ultimele produse Apple, un nou iPad pro cu chip M2 va apărea între lunile septembrie și noiembrie ale acestui an. Gurman crede că noul chip va avea opt nuclee și va fi puțin mai rapid decât predecesorul său. Acesta se așteaptă ca Apple să adauge noul chip M2 atât noului iPad Pro cât și modelelor Mac Mini, MacBook Pro de 13 inch și iMac de 24 de inch, modele despre care se zvonește că vor apărea și ele la sfârșitul acestui an.

Părerile despre noul iPad Pro sunt împărțite

În cadrul evenimentului “Peek Performance” de luna aceasta, Apple a prezentat o nouă tabletă accesibilă, fără a spune nimic de un nou model iPad Pro. De asemenea, producătorul nu a confirmat nimic nici despre chipul M2, iar zvonurile ca acesta să fie găsit pe noul MacBook Air sunt împărțite. Gurman spune că asta se va întâmpla, în timp ce analistul Apple Ming-Chi Kuo crede că este vorba de fapt de un chip M1.

Până la presupusa lansare, producătorul american a lansat recent noul iPad Air 5th Gen cu procesor M1. Dacă vreți să aflați mai multe despre cea mai nouă tabletă, puteți urmări recenzia video realizată de Marinake pe PlayGround.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button