Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Apple intra in bucluc din cauza unui patent!

/
/
/

Compania Apple s-ar putea ca pentru unii sa para un ditamai cavalerul, in armura stralucitoare, cu o lance, sabie si un scut in forma de mar muscat. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa de roz. De foarte multa vreme au fost tot felul de controverse si procese pentru furt intelectual in care compania americana era capul de afis la acuzatii.

Acum sa nu va ganditi ca diverse persoane au sarit cu gura racnind ca li s-au furat inventiile, patentele, ciocanele si surubelnitele la care au muncit cu multa truda si pasiune. Au fost si companii care s-au trezit ca li s-au incarcat patentele si ca tovarasul mar muscat se foloseste de ele ca sa scoata multi $$$.

Evident, au fost si cazuri in care se faceau procese, doar de dragul de a fi facute cu scopul de a stoarce niscaiva bani din buzunarele lui Apple, ca deh, are balta paste.

De curand, a aflat ca e posibil sa plateasca daune de 826 de milioane de dolari fiindca ar fi incalcat un patent al Universitatii Wisconsin-Madison care tinea de imbunatatirea eficientei procesoarelor.

Partea simpatica este ca respectivul patent este din anul 1998 si ma gandesc cat de eficient ar putea sa fie pe tehnologia din ziua de astazi.

[NBC]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar