Telefoane

Apple interzice aplicația care poate găsi un AirPod pierdut

Apple AirPods oferă utilizatorilor o experiență nouă și foarte atractivă, dar prezintă și o mică problemă. Ce faci când pierzi una sau ambele unități?

Răspunsul cel mai simplu ar fi să cumperi rezerve, pentru că Apple a decis recent să interzică vânzarea pe App Store a unei aplicații care poate detecta un AirPod pierdut. Compania nu a explicat de ce aplicația Finder for AirPods a fost interzisă, o ipoteză fiind că aplicația nu avea tocmai un grad mare de acuratețe.

Finder for AirPods funcționa prin detectarea semnalului Bluetooth de la căști pentru a da utilizatorului o idee generală despre locația în care acestea ar putea fi. Nu era o localizare tocmai exactă, dar cel puțin îți puteai da seama cam în ce cameră ar fi.

Îndepărtarea sa nu prea este în interesul publicului, dar cu puțin noroc poate că Apple pregătește ceva similar și cu un nivel mai mare de acuratețe. Altfel, ar fi bine să tot cumpărați rezerve.

[The Verge]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

18 comentarii

  1. A fost scoasa deoarece poate fi folosita de altii ca le gaseasca si cineva inteligent le poate imperechea si bam: un nou setbde airpods gratis

  2. Nu glumesc cand spun ca am o impresie cum ca Apple voia sa scoata ceva de genul contra cost sau au ei un tool generic pentru gasirea de airpods si voiau sa se protejeze. Probabil ca un iPhone impreunat cu o carcasa de airpods si un edit d.p.d.v. software poate forta carcasa sa interfereze cu orice airpods wireless.

    Desi, cum spun altii, este probabil ca Apple sa fi tras aplicatia de pe market strict din cauza faptului ca vor ei sa scoata un tool de genul candva si vor sa ia tot profitul de pe pierdutul de airpods ca sa fie AirPods worth it.

  3. nu chiar … cele 2 casti vin imperecheate cu carcasa de incarcare (si intre ele) … nu pot fi imperecheate asa cu altele
    pur si simplu ii mai lucrativ pentru apple sa iti vanda o casca noua decat sa dai tu x dolari pe o aplicatie

  4. Am avut toate generatiile de samsung, de la s2 pana la s7 edge, recent am trecut pe iphone 7 si nu regret nici macar o secunda. Cine zice ca iphone urile sunt naspa, ori is saraci, ori hateri.

  5. Ca sa cumpere oile altele, de ce…Zic oile pt ca toata lumea cumpara Apple doar pentru nume,nu pentru calitate…

  6. pai nu sunt naspa. doar ca sunt overpriced 😀 mi-e mila de tine ca ai dat o caruta de bani pe un device care fabricarea sa costa ~ 250 $ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button