TECHTech&ITTelefoane

Apple înregistrează 6 modele de Apple Watch 4 la EEC

Apple a înregistrat câțiva noi identificatori de modele Apple Watch în baza de date economică a Eurasiei (EEC), după cum a constatat Consomac. Apple este de așteptat să dezvăluie noile ceasuri la evenimentul său din septembrie.

„Series 4” este listat pe un total de șase identificatori de model și este menționat ca venind echipat cu watchOS 5.

Se pare că numerele de modele pentru noile unități Apple Watch sunt A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 și A2008. Aceasta este o știință nu tocmai precisă, deoarece înregistrarea de modele nu detaliază exact ce specificații au gadget-urile, sau ce reprezintă mai exact dincolo de „dispozitivul electronic care poate fi purtat”.

În trecut, baza de date economică a Eurasiei a oferit informații înainte de lansare despre iPhone 7, Apple Watch Series 2 și AirPods – precum și hardware-ul WWDC din 2017 și iPad-ul de 329 de dolari de la începutul acestui an. De asemenea, a mai oferit detalii și despre MacBook Pro 2018 actualizat, luna trecută.

Apple Watch urmează să primească o actualizare majoră în acest an. Ming-Chi Kuo a raportat anterior că Apple Watch va primi prima sa redimensionare majoră a șasiului, cu ecrane mai mari (și margini mai mici) pe ambele modele. Ecranele se zvonește a fi cu aproximativ 15% mai mari, cu o diagonală de 1,57 inch și 1,78 inch.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button