MORE

Incarcatoarele Apple sunt defecte, dar vor fi inlocuite

Apple anunta ca din 2003 si pana in 2015 a vandut incarcatoare pentru Europa, Coreea, America de Sud, Australia si Noua Zeelanda care ar putea avea anumite defecte. Aceste defecte se pot manifesta in desprinderea lor, lasand doua bucati de metal infipte in priza, ca in poza de mai jos.

Din fericire, Apple va inlocui orice incarcator, care se conecteaza direct la o priza, cu un model nou. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la un magazin sau un service Apple autorizat cu numarul de serie al dispozitivului Mac, iPad, iPod sau iPhone cu care a venit acel incarcator, si veti primi un model nou, functional, care nu prezinta risc de electrocutare.

Puteti fi siguri daca aveti un incarcator care prezinta riscul de a se detasa atunci cand este scos din priza uitandu-va pe spatele sau. Daca este trecut acolo un numar de serie ca imaginea din stanga, atunci este recomandat sa nu mai folositi acel incarcator si sa il inlocuiti. Cel din dreapta, pe care este scrisa prescutarea EUR, nu prezinta probleme si poate fi folosit in siguranta.

affected_adapterredesigned_adapter

[Mac Rumors]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button