MORE

Apple infrant de un pensionar

Multe companii au incercat sa dea in judecata Apple din diverse motive pe parcursul anilor, dar majoritatea dintre ele au esuat, fie pentru ca era vorba de cate un troll de brevete, fie pentru ca n-au avut avocati suficient de buni. Dar cineva a reusit. Cineva a infrant Apple la tribunal… un pensionar!

Un individ de 68 de ani s-a dus intr-o buna zi la un magazin Apple pentru a isi repara telefonul, deoarece tot primea mesaje si nu stia de ce… aproape de parca avea un virus, dar stim cu totii ca asta nu se poate intampla pe iPhone. Pentru a remedia problema, angajatul magazinului a carui sarcina era sa repare telefonul a resetat totul la setarile din fabrica, stergand toate datele de pe telefon.

Regretabil, acel iPhone 5 continea singurele exemplare ale unor poze de la luna sa de miere. Amintiri de la o experienta unica, precum o testoasa gigantica incercand sa il muste, acum pierdute in timp, ca lacrimi in ploaie.

Suparat, acest individ a dat in judecata Apple, si dupa multe luni, tribunalul i-a dat dreptate omului si a obligat compania sa ii plateasca aproximativ 1200 de lire sterline.

Cu putin noroc va folosi acesti bani pentru a cumpara un cablu de date, pentru a nu mai avea astfel de probleme pe viitor.

[Tech Times]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button