MORE

Apple face o noua declaratie despre toaster-frigidere

Apple a surprins lumea intreaga atunci cand a dezvaluit iPad Pro, deoarece acest dispozitiv semana foarte mult in design, concept, functie, chiar implementare, cu un Surface Pro, un dispozitiv despre care Tim Cook, CEO Apple, si-a exprimat dezinteresul. Iar acum, Phil Schiller, Senior Vice President al Apple, vine cu propria sa declaratie similara.

De data aceasta, tinta nu este Surface Pro, ci Surface Book, noul hibrid de laptop si tableta construit de Microsoft. Schiller a declarat ca Apple a investigat o solutie similara, dar a descoperit ca nu era comoda, din punct de vedere ergonomic.

iOS este construit pentru control direct, tactil, prin ecran, nu printr-un mouse. Iar Mac OS este construit pentru a folosi o metoda de control indirect, precum un mouse. Cele doua sunt construite intentionat pentru scopuri diferite, si Apple nu vrea sa le combine in „cel mai necomun numitor”.

Desigur, aceasta declaratie este facuta acum. La fel cum Tim Cook a facut declaratia despre toaster-frigider in 2012, numai ca anul acesta sa lanseze propriul toaster-frigider, iPad Pro. Asa ca stati cu ochii pe 2018 pentru un posibil iBook Pro, care sa combine experientele de iOS si de Mac OS.

Convergenta este inevitabila.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button