MORE

Apple explica cum sa „rezolvi” update-ul 8.1

Noul iOS8 este universal hulit si urat de catre utilizatori, Apple deja aflandu-se in mijlocul unor probleme gen Bentgate, telefoanele care se „indoaie”, si mai nou explica cum sa „rezolvi” update-ul 8.1.

Daca ai descarcat ultimul update iOS pentru noul tau telefon iPhone 6, este foarte posibil sa ai o groaza de probleme, ba mai mult, sa regreti imediat ca ai facut asta. Problemele variaza de la durata bateriei, pana la pierderea semnalului, luminozitate ciudata si lista continua. Asta i-a facut pe Apple sa dea un comunicat in care au spus ca userii care au probleme cu semnalul sau cu functionalitatea Touch ID-ul ar trebui sa reinstaleze versiunea 8.0 in regim de urgenta, in conditiile in care 8.1 are… cateva buguri. Asta cel putin pana cand versiunea 8.0.2 este gata (Apple spun cateva zile).

Apple spun ca au aflat cum sa indeparteze pe moment problemele celor care au necazuri cu semnalul sau Touch ID-ul, tot ceea ce trebuie sa faca acestia fiind sa reinstaleze iOS8 prin intermediul iTunes folosind ACEST link.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button