Telefoane

Apple e pe primul loc în topul producătorilor de telefoane inteligente

Potrivit firmei de cercetare a pieței Counterpoint, Apple este cel mai mare producător de telefoane inteligente din Marea Britanie.

Statisticile oferite de companie relevă că firma din Cupertino a avut o cotă de piață de 34,4% în țară în cel de-al treilea trimestru fiscal al anului.

Samsung a urmat îndeaproape cu o cotă de piață de 34%, în timp ce producătorul chinez Huawei a ajuns pe locul trei, cu 13% din piață. Alcatel și Motorola au încheiat topul primelor cinci locuri cu 4% și, respectiv, 3%.

Studiul anunță:

Așa cum vedem și pe piața americană, Apple și Samsung controlează împreună mai mult de două treimi din piața britanică a smartphone-urilor în volume de vânzări și peste 80% din valoarea vânzărilor.

În ceea ce privește cele mai bine vândute smartphone-uri, Apple iPhone 7 a depășit topurile cu 15% din vânzări. Samsung Galaxy S8 și S8 + au urmat cu 9% și 6%, respectiv.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Nu este adevarat, din punctul meu de vedere iphonu-l este un telefon bun (nu perfect) dar cand vine vorba de a face ceva ce nu îi convine începe să facă pe prostu, nu exista cele mai inteligente telefoame, pentru ca tot timpul va exista o mica scapare cand bine vorba de inteligență artificială…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button