MORE

Apple a dezvaluit aseara noutati…vechi!

Apple a dezvaluit marti seara o gramada de noutati… vechi! Asa cum se zvonea, exista acum doua noi modele de iPhone: 6 si 6 Plus. Unul de 4,7″, iar celalalt de 5,5. Design-ul este si el cel leak-uit de ceva timp, acum fiind mai putin colturos. iPhone 6 are o grosime de 6.9mm cu un display de 1334×750, iar iPhone 6 Plus 7.1mm cu un display FullHD. Camerele de pe cele doua terminale sunt aproape la fel, singura diferenta fiind stabilizarea optica de pe 6 Plus. Camerele au o rezolutie de 8MP, insa cu un nou senzor de imagine ce promite un focus mai bun cu detectie de faza, filmare 1080p la 60FPS, slowmotion la 240 FPS-uri si mod timelapse.

Un alt aspect nou in arhitectura dispozitivelor de la Apple este NFC, care in combinatie cu senzorul de amprenta permite plati fara a mai folosi cardul. Insa probabil vedeta evenimentului a fost ceasul inteligent. Din fericire, acesta a fost intr-adevar o surpriza pentru toata lumea pentru ca nu au existat nici un fel de scurgeri in privinta acestuia inainte de anuntare. Ceasul inteligent vine in 3 modele si anume Apple Watch, Watch Sport si Watch Edition, ultimul cu o carcasa din aur de 18 karate. Mai mult decat atat, ca si noul iPhone, acesta vine in doua dimensiuni, pentru a fi ideal pentru orice masura. Acesta are o coroana digitala cu care se poate controla sistemul de operare al ceasului.

Pe langa posibilitatea preluarii notificarilor de la telefon, ceasul mai pune la dispozitie o serie de aplicatii default implementate de catre Apple, dar exista si posibilitatea ca dezvoltatorii sa-si implementeze propriile aplicatii. Mai mult, acesta este si un dispozitiv de fitness ce isi sincronizeaza datele preluate cu aplicatia Health din iOS 8. Ceasul este compatibil cu iPhone 5, 5c, 5s si noile modele de iPhone 6. Apple pune la dispozitie si o multitudine de curele interschimbabile ce vor fi disponibile la vanzare impreuna cu Apple Watch la inceputul lui 2015. Pentru detalierea acestor produse si a noului iOS 8 ce va fi disponibil in cateva saptamani, va asteptam in curand pe zonait.ro.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button