Telefoane

Apple dezvăluie noi emoji pentru iOS 11.1

Suntem pe cale să primim o serie de noi emoji pentru iPhone și iPad începând cu această săptămână. Apple a anunțat că următoarea versiune beta a lui iOS 11.1 va include sute de noi caractere ca parte din Unicode 10, inclusiv noi fețe zâmbărețe, articole vestimentare, feluri de mâncare, creaturi mitice și multe altele.

Aceste noi emoji vor fi lansate pe parcursul acestei săptămâni odată cu noul update beta 2 al lui iOS 11, disponibil pentru dezvoltatori și beta testeri. Restul utilizatorilor vor trebui să aștepte până la sfârșitul lunii. Apple a arătat câteva dintre aceste noi emoji cu ocazia zilei mondiale a emoticoanelor (da, aparent există așa ceva!), dar atunci disponibilitatea a fost anunțată ca fiind doar ulterior în acest an.

Noile emoji sunt concepute astfel încât să dezvăluie fiecare detaliu și să se adapteze la caracterele aprobate în Unicode 10. iOS 11.1 va include caractere anunțate de ziua mondială a emoticoanelor, precum Femeia cu Eșarfă, Persoană cu Barbă, Alăptare, Zombi, Persoană în Poziția Lotusului și noi feluri de mâncare, precum Sandwich și Nucă de Cocos. Inclus în update este și Semnul Te Iubesc, inspirat din semnul cu același nume din Limbajul Semnelor Americane.

Noile emoji cu siguranță vor apărea și în watchOS 4.1 beta 2 și macOS 10.13.1 beta 2 în această săptămână. Puteți să vă delectați cu câteva emoji noi înainte de lansare în pozele de mai jos:

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button