MORETECHTech&ITTelefoane

Apple dezvăluie 70 de noi emoji cu ocazia Zilei Internaționale a Emoji

Apple a confirmat recent 70 de emoji noi care vor fi disponibile la iPhone, iPad, Apple Watch și Mac în această toamnă.

Anunțat într-o postare de știri, Apple a împărtășit detalii despre noul set de emoji care va deveni disponibil pentru utilizatorii cu Unicode 11.

Peste 70 de caractere emoji noi vin pe iPhone, iPad, Apple Watch și Mac mai târziu în acest an într-o actualizare gratuită de software. Noile modele, create pe baza caracterelor aprobate în Unicode 11.0, includ opțiuni de păr mai bune pentru a reprezenta mai bine persoanele cu păr roșu, păr gri și păr ondulat, un nou emoji pentru oamenii chei și noi fețe zâmbitoare care aduc mai multă expresie mesajelor.

Așa cum a fost detaliat de Emojipedia la începutul acestui an, Unicode 11 înseamnă că un total de 2.832 emoticoane (cu toate variantele incluse) vor fi disponibile. Apple a ținut să sublinieze diversitatea opțiunilor.

Mii de emoticoane sunt disponibile în prezent pe iOS, watchOS și macOS, inclusiv fețe emotive, personaje neutre din punct de vedere al genului, diverse opțiuni de îmbrăcăminte, tipuri de alimente, animale, creaturi mitice și multe altele.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button